Installatie van bestanden voor het gebruik van de Microsoft Word macro's van GensDataPro

(Januari 2009)

Microsoft Word RTF-macro

Er is een nieuwe versie van de Microsoft Word RTF-macro voor GensDataPro® beschikbaar: versie 2.7. Deze versie is aangegepast voor de nieuwe mogelijkheden van GensDataPro versie 2.7, maar is tevens geschikt voor alle andere versies.

Om de Microsoft Word RTF-macro voor GensDataPro in Microsoft Word te kunnen installeren en te verwijderen worden de hiervoor benodigde bestanden op uw computer geplaatst met behulp van een Installatie-Wizard.
U klikt hiervoor op: Word RTF-macro V2.7 voor GensDataPro
In het venster ‘Bestand downloaden’ kiest u voor ‘Uitvoeren’ of ‘Openen’, afhankelijk van uw Windows versie.
Indien u hierna gevraagd wordt "Kan de uitgever niet bevestigen? Weet u zeker dat u deze software wilt uitvoeren" klikt u op 'Uitvoeren'
De Installatie Wizard plaatst de benodigde bestanden voor installatie van de Microsoft-Word macro voor GensDataPro in de map C:\GDPmacro.
Tevens worden in het Start-Alle programma’s menu “GDPmacro” de benodigde snelkoppelingen geplaatst.
Als laatste stap van deze installatie wordt het Word document “GDPmacro_lees_dit_eerst.doc” geopend met alle informatie over het installeren en gebruik van de Word macro.
Leest u de hierin informatie goed. We raden u dan ook aan dat bestand te printen.

De voor de installatie van de Microsoft-Word RTF-macro benodigde bestanden kunt u van uw computer verwijderen door naar Start-Alle programma’s en dan naar “GDPmacro” te gaan en te kiezen voor ‘Verwijder installatiesoftware GDPmacro ’
De handleiding voor de installatie en het gebruik van de Microsoft Word RTF-macro voor GensDataPro® is nu uitgebreid met de installatieprocedure bij gebruik van Word 2010 en is ook als apart PDF-bestand te downloaden door te klikken op Handleiding Word macro V2.7 voor GensDataPro.

Microsoft Word vertaal-macro

De Microsoft Word vertaal-macro voor GensDataPro neemt het tijdrovende 'zoek en vervang' uit handen om Nederlandse woorden die niet standaard door GensDataPro worden vertaald om te zetten in een andere taal. Deze macro is geschikt voor alle versies van GensDataPro.
Om de Microsoft Word vertaal-macro voor GensDataPro in Microsoft Word te kunnen installeren en te verwijderen worden de hiervoor benodigde bestanden op uw computer geplaatst met behulp van een Installatie-Wizard.
U klikt hiervoor op: Word vertaal-macro voor GensDataPro
In het venster ‘Bestand downloaden’ kiest u voor ‘Uitvoeren’ of ‘Openen’, afhankelijk van uw Windows versie.
Indien u hierna gevraagd wordt "Kan de uitgever niet bevestigen? Weet u zeker dat u deze software wilt uitvoeren" klikt u op 'Uitvoeren' De Installatie Wizard plaatst de benodigde bestanden voor installatie van de Microsoft-Word vertaal-macro voor GensDataPro in de map C:\GDPmacro.
Tevens worden in het Start-Alle programma’s menu “GDPmacro” de benodigde snelkoppelingen geplaatst. Als laatste stap van deze installatie wordt het Word document “Word_vertaalmacro_lees_dit_eerst.doc” geopend met alle informatie over het installeren en gebruik van de Word macro. Leest u de hierin informatie goed. We raden u dan ook aan dat bestand te printen.

De voor de installatie van de Microsoft-Word vertaal-macro benodigde bestanden kunt u van uw computer verwijderen door naar Start-Alle programma’s en dan naar “GDPmacro” te gaan en te kiezen voor ‘Verwijder installatiesoftware vertaalmacro ’

De handleiding voor de installatie en het gebruik van de Microsoft Word vertaal-macro voor GensDataPro® is nu uitgebreid met de installatieprocedure bij gebruik van Word 2010 en is ook als apart PDF-bestand te downloaden door te klikken op Handleiding Word vertaal-macro voor GensDataPro.