GensDataPro upgrades / Upgrades versie 2.9


  GensDataPro upgrade 2.9.9.5
Omschrijving: GensDataPro service-upgrade 2.9.9.5
Dit is de meest recente versie van GensDataPro .

Bij deze versie verloopt het direct vanuit GensDataPro versturen van gegevens naar Genealogie Online via het beveiligde https protocol.
Verder wordt de 'inleesinformatie' van WieWasWie in de bronopmerking tussen [[ ]] gezet zodat deze niet meer in de uitvoer of GedCom komt en dus ook niet meer bij Genealogie Online bij de bron wordt getoond.
Bij de aanmaak van GedCom worden de alternatieve namen goed vermeld en staat ook de akteplaats van de bronnen in de GedCom.
Bij Genealogie Online is deze informatie nu dus ook te zien.
Deze upgrade bevat tevens de verbeteringen en aanpassingen van het inlezen van WieWaswie gegevens van 6 augustus 2018.

Let op! GensDataPro ge´nstalleerd met de Versie 2.6 of de Versie 2.8 Cd-rom is noodzakelijk om deze upgrade te kunnen gebruiken. Is dit niet het geval dan krijgt u een mededeling hierover te zien en wordt de installatie afgesloten.
Gebruikt u nog een oudere Cd-rom versie van ons programma dan vindt u op deze website alle informatie over de GensDataPro Cd-rom versie 2.8.
Na installatie van GensDataPro met de Versie 2.6 of de Versie 2.8 Cd-rom kunt u deze versie direct installeren. Tussenliggende versies zijn niet nodig.
Als u:
 • een nieuwe gebruiker van GensDataPro bent die het programma voor de eerste keer heeft ge´nstalleerd met de CD-rom versie 2.8.
 • een bestaande gebruiker van GensDataPro bent die het programma opnieuw heeft ge´nstalleerd met de CD-rom versie 2.8 of 2.6.
 • een bestaande gebruiker van GensDataPro vanaf versie 2.6 bent, die het programma wil bijwerken met de meest recente bestanden
 • dan gaat u naar GensDataPro up-to-date maken na installatie

  Bij deze versie wordt, zoals ook al het geval was bij voorgaande versies, een snelkoppeling aangemaakt met de naam 'GensDatapro29'. Als u nog een snelkoppeling 'GensDataPro' op uw bureaublad heeft, kunt U deze verwijderen.

  Let op: Tijdens de installatie dient u voor 'Ja' te kiezen bij de vraag 'Direct starten?' in het venster 'Update ge´nstalleerd'.

           

  Versie: 2.9.9.5 | Bestandsgrootte: 8,8 Mb    Toegevoegd op: 31 augustus 2018